Atelierele de tamplarie, feronerie, butaforie, pictura, tapiterie si efecte lumini sunt dotate cu utilaje performante si chiar unice in Romania. La noi se poate realiza orice tip de décor, pentru ca doar aici specialistii redutabili sunt si artisti! Veniti dumneavoastra cu conceptia artistica insotita de schite sau se ocupa de acest aspect scenografii nostri. Dumneavoastra alegeti, noi executam!

Construcție decor

Cartea noastra  de vizita o reprezinta decorurile pe care le-ati vazut, de-a lungul celor saizeci de ani, in piese de teatru, filme artistice, emisiuni de divertisment, emisiuni pentru copii, emisiuni de stiri si multe altele.

Pictură

Executam  picturi pe diferite materiale:  panza, lemn, hartie, pvc, geam, metal, zidarie, cat si o gama larga de vopsitorii si patine de decor pentru teatre , studiouri de televiziune si nu numai.

Butaforie

Executam  decoruri, structuri si finisari cu materiale usoare (komatex, plexiglas, pvc  etc),  sculpturi in polistiren de diferite dimensiuni (chiar si agabaritice), precum si machete tematice.